Inte mycket kvar

Kommit av mig & inte uppdaterat, men nu börjar de bli klart. Lite taklister & golv lister som ska på plats. Jag är super duper nöjd verkligen. Älskar tapeten! Jag tycker de är så öppet & fräscht! 😍 min man han är duktig han. Han la in golvet i förrgår kväll, & nu är möblerna på plats. 

Bara städa biten kvar, Joakim jobbar idag & jack är missnöjd med livet. Så blir nog inte så mycket städ förens pappsen kommer hem. Han jobbar halv dag så han är hemma om någon timme.  

Förutom att vi pysslat här hemma, så gick vi till öppna förskolan igår. Jag tänkte måste socialisera jack lite eftersom han inte kommer gå på förskolan på ett bra tag. 
Vi va där i 3tim, Wille hitta en jämnårig kille att leka med så honom såg jag knappt. 

Jack tyckte de va super kul med alla barn & alla nya leksaker. Han va så trött att han somna så fort ja la ned honom i vagnen. 
Så 2ggr i veckan blir de öppna förskolan för oss nu. Tänkte sätta fasta dagar typ, tis & fre. Så man har de inbokat. Älskar när man kommer iväg mer med barnen, jag har inte haft orken själv eftersom jag inte mått bra men nu är jag på rätt väg så jag ska arbeta mer på att komma iväg med barnen. Jag njuter så mycket av de, säkert mer än barnen. Haha. 

Imorgon fyller min stora Liam år. Hela 11år!
Jag ärså stolt över dig, att du kämpar som du gör trots hur du mår. Att du inte blir hörd. Jag gör allt för dig! ❤ mammas lilleman!   Sä imorn blir de lite kalas, men han ville bara ha för familjen denna födelsedag.  Så måste iväg & inhandla paket & även julklappar.. 😊