Länge sen..

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Haha. De går i vågor. Här hemma säljs de av de ena efter de andra. Vi har renovera lite oxå. Vi byggde upp vägg i hallen. Vart mycket större trots att de vart vägg. Så vart de mer förvaring. Köpte ett skoskåp. 😊
Nu ska jag sälja av stora ekfärgade malmabyrån idag, blir antingen vitrinskåp el så blir de nån vit byrå. Ska till Ikea & kika i helgen. Tänkte söndag passar perfekt eftersom Joakim skall ha kidsen. Lite mamma tid & strosa & shoppa. 

Jag & Wille var ute idag, rensa lite, ska sälja av lite sparkcyklar & bilar osv. 
Sen så gick jag runt & kika på vad som skall göras om nån månad.. 

Ska rensa upp allt i rabatten & planera nå fint. 


Skall riva ner den växt som är där & så blir de nog någon klätter rosbuske. 


Granen skall sågas ner, skall riva upp de 3små äppelträd som står & även fula nypon busken åker väck. 

Jag längtar tills de blir lite mer vår. Men våren är ju snart här. Känns underbart. 
Jag blir på så mycket bättre humör när jag får sol. Lycka! 

Nu rensar jag lite hemma, ska stå på loppis med jessie i april. Så har endel att bli av med. Men lägger även upp mycket på wankobloppis på fb. 
Fått mycket såld men inredning har jag inte lagt ut så mycket, eftersom de tar jag med på loppisen i rocklunda, får nog mer pengar där. 👍🏻

På lördag är de dop för jack. Min lilla snuttjulle. Ska bli kul att träffa alla vänner, & mindre kul & träffa folk man inte riktigt vill träffa, en ursäkt så kanske jag kan börja släppa de liite.. Men nej ingen ursäkt än, & min sambo tror inte jag får någon heller.. 



Här är mina hjärtan idag. Likisar ❤️